Picatinnyskinner

Vi lagerfører skinner fra Recknagel og våre egenproduserte, hovedsaklig i stål hvis tilgjengelig. Utvalget fra Recknagel er større i aluminium, så hvis kun aluskinner lages , blir disse lagerført.

 

Kjøp

Weaver/picatinnyringer

Ringer for weaverbaser/picatinnyskinner fra Recknagel lagerfører vi for 1″ , 30mm , 34mm 36mm og 40mm kikkertrør. Leveres i byggehøyder fra 6 til 22mm, dvs avstand fra toppen av skinna til bunn av kikkertrøret.

Leveres med hendel, kan om ønskelig skiftes til mutter.

kjøp

Svingmontasje fra Recknagel med rett magnum justerbar fremring  og G9+ lås

Ringer for 1″ 30mm 34mm 36mm og 40mm rør leveres samt for skinnekikkerter som Zeiss VM, Swarovski SR og S&B Convex 

Recknagel H7 sving med forlenget fremring. Her med baser for boltrifle, men H7 låsen er mye brukt på brekkvåpen, med ett mer “klassisk” utsende enn G9.

 

G9+ svingmontasje med fast fremring. 

På bolrifler som har høydeforskjell på fremre/bakre bru , vil bruk av fast fremring gi lavere byggehøyde. Må tilpasses av børsemaker.

ERATAC er Recknagel sin linje for taktiske montasjer og utstyr.

Todelte ringer, skinnemontasjer med og uten tilt, skinnemontasjer med justerbar tilt, skinnemontasjer spesielt beregnet på AR rifler, alle med mulighet for å feste ekstrautstyr som lykter, sikter , rødpunkt m.m.

 

 

Picatinny kontra weaver

Hva er forskjellen på weaver og picatinny? 

Picatinny er forenklet sett en militær standarisering av Weavermontasjen.

Sporet i ei picatinnyskinne er 5,23mm mens på weaver er sporet ca 4mm. Avstand mellom sporene er 10mm etter picatinny standard, mens dette varierer på weaver.

I praksis betyr dette at weaverringer passer på ei picatinny skinne, mens ringer lagd spesifikt til picatinny ikke går nedi sporet i en weaverbase eller skinne.

For best repeterbarhet bør man bruke ringer som ligger an på toppen av skinna, i henhold til siste revisjon av militær standard på picatinny som nå er STANAG.